8 Şubat 2013 Cuma

Halil Sezai Yanıma Gel - Mavi Pansiyon

Mavi Pansiyon sinema filmi hakkındaki çılgın ve bir o kadar da önemsiz fikirlerimi çok yakında yazacağım, ben yazana kadar siz hiç durmadan yanıma gel adılı müzik çalışmasını dinleyin. Çevirin çevirin dinleyin ve hep şarkının sonunda amann amann  diyiverin - yetmezse muhtelif anlarda amannn amannn da diyebilirsiniz bu sizin siyasi duruşunuza bağlıdır. Özgüven eksikliği yaşayan bir takım... Neyse yatıp uyumanın zamanı gelmiş sanırım...

Ayrıca halil sezai nin gözlükleri hakikaten iyiymiş...

* fadik atasoy u seviyorum*


Blog Boka Doğru

son bir haftadır bloğun hiti sayfa şeysi ziyaret zımbırtısı inanılmaz düştü... sebebini bende anlamıyorum; bir hafta içinde nasıl olurda böylesi bir düşüş yaşanır? Aklıma çeşitli senaryolar gelmiyor değil hani... Mesela iktidar güçleri tarafından google korkutularak :D :D blog sahifem aramalarda dandikleştiriliyor-olabilir. Buradan sn. recep tayyip erdoğan dan ve adalet ve kalkınma partisinden özür dilemem mi gerekiyor? Yoksa ben ettim ben yazdım çizdim siz etmeyin mi demeliyim, nasıl bir tavır takınmalı ve affedilmeyi beklemeliyim? Düşünsenize öyle bir memleket olduk çıktık ki, amatör blog yazıcıları bile gidişattan faşizmden korkmaya başladı!!! İnanılır gibi değil... Yok artık arkadaş!!! Yapılacak işmidir bu? Yada böyle felaket senaryolarını düşünmek mi çılgınlıktır gereksizliktir?Yoksa gece vardiyasında olduğum halde ve inanılmaz uykusuzluk çekerken bunları yazmak mı çılgınlık...

Sn. Fetullah Gülen Hoca Efendi Hazretleri'ne

sayın hocam bundan önce demiş olduğum her-şey aslında şaka idi; efendim siz paralel evrenlere inanırmısınız inanmazmısınız bilemem de, paralel evrende ki bir takım iş bunlar, hatta bende inanmıyorum hocam böyle saçmalıklara... Nasıl inananayım bakın daha inanayım kelimesini dahi yanlış yazıyorum... İnançsızın önde gideni... İnanç yada inançsızlık arasındaki ince çizgi nedir sn. hocam? İnanç her zaman için sadece din boyutuylamı ele alınır? Örneğin bir lenin doktrinlerine inanmak onlara bağlanmak inanç sistemi değilmidir? (bu son cümleme ben bile uyuz oldum) Bundan önceki blog yazılarını da esasen ben yazmadım, kimliğini sizin daha rahat bulabileceğiniz DİN DÜŞMANLARI tarafından yazılmış olsa gerek. Siz daha iyi bilirsiniz hocam, tahminimce bilgisayarıma vürüs (virüs) atmış olmalılar; bu hekırların (hacker) da işleri güçleri DİN DÜŞMANLIĞI yapmak, güzel İSLAM dinimizi karalamak!

Hocam sırf hit için memleketin adım adım bölünmesine parçalanmasına yok edilmesine sessiz kalmak, doğru bildiği yoldan ayrılıp günü birlik heves ve menfaatlere dalmak dinimizce caiz midir? Caizse hemen kişisel fikirlerimi yansıttığım düşüncelerimi paylaştığım bu alışveriş-noktasını hemen kapatacağım. Caiz midir sn. hocam?

talebeniz olmak isteyen akın.
--------------------------------------------------------------

Bizim gibi geri kalmış ülkelerde insanları toplumun gözünde karalamak yok etmek itibarsızlaştırma nın en kolay yolu nedir diye sorsalar sanıyorum:

KİŞİYİ DİNSİZLİKLE DİN DÜŞMANLIĞI İLE SUÇLAMAK
KİŞİYİ pkk LI KOMÜNÜST (GOMÜNÜST) LİKLE SUÇLAMAK
KİŞİYİ VATAN HAİNLİĞİ İLE SUÇLAMAK

--------------------

Bugün internette bir resim gördüm - akp reklam kampanyalarına ait bir görsel:
üstünde fatih gemileri karadan yürüttü
altında recep gemileri kanaldan yürütecek

Merak ettim de; bundan 600 yıl önce ki teknoloji ile bugün ki teknolojik şartlar eşitmi? Kimler nasıl kandırılıyor nasıl aldatılıyor? Nasıl devşiriliyor? Reklam ve siyasi yalan-propaganda nın emsalsiz bir örneğidir bu olay. Görseli yükleyeceğim.

7 Şubat 2013 Perşembe

Ruhsatsız İçki Teokratik Faşizm

Anlatacağım olay afrikada geçmiyor, TC. BAŞKENTİ olan Ankara da geçiyor...
bir balık restoranında
içki içen bir aile
içeri giren polisçikler
aileden kimlik isteyen polisçikler
kimliklerini veren aile
Neden?
dükkanın ruhsatı yok!!!
eeee?
içki içiyorsunuz! suç işlediniz! işlem yapacaz!!!
Bu konuşma vatandaş ve polis arasında gerçekleşmiş...
Türkiye adım adım karanlığa yürüyor, vizyon 2023 vs bunların tamamı yalan dolan aldatmacadır!!! Tek istenilen arzulanan teokratik ve bir şahsın yönettiği cahil eğitimsiz geri kalmış çöl devletçiğidir!!!
Bu hareketi dünyanın hiç bir yerindeki polis ler üstlerinden emir alamadan böyle bir ..... işe imza atamazlar... Sormazlarmı adama yahu arkadaş! Müşteri mi girdiği yere ruhsatın varmı diye soruyor? Onu sormak ve işlem yapmak vatandaşın vazifesimidir?
Bunlar komik değil - teokratik terörizmin teokratik faşizmin ayak sesleridir....

Mağdur ve Mazlum Kitle

“Geçmişte evrensel anlayışlardan uzaklaşarak bize özgü uygulamalarla geliştirilen laiklik, sosyal devlet anlayışı, devleti kurtarma duyguları, demokrasinin orijinal bütünlüğünü bozarak özellikle düşünce, inanç ve bunları ifade edebilme alanında derin yaralar açmış ve onarılması güç izler bırakmıştır. Kavramların açık, net ve öngörülebilir olmayışı, keyfi yorumların doğmasına, sahip olunan takdir hakkının kötüye kullanılmasına ve sonuçta mağdur ve mazlum bir kitlenin oluşmasına yol açmıştır.’’

bu sözlerin sahibi kimdir?

Mağdur ve Mazlum Kitle kimdir?

Bir sınıflama yapmak istersek, kime neye ve hangi şartlara göre mağdur ve mazlumluk sıfatlarını ona buna yapıştıracağız? Geçmişin mağdurlar ve mazlumları bugün nerelere ne şartlarda ne haklarla gelmiştir? Ve geçmişte sözde onları mağdur ve mazlum bırakanlardan ne türlü intikamlar almıştır-almaktadır?

Son yıllarda terörist ekiplerin İnanç özgürlüğüne bir engel olarak saptanan icat edilen LAİKLİK öyle pis kaka birşeymiş ki DEMOKRASİYİ bile baltalamış...

Laikliğin olmadığı bir ülkede demokrasiden nasıl bahsedeceğiz?

Demokrasi nedir?

Demokrasi, tüm üye veya vatandaşların, organizasyon veya devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir yönetim biçimidir.

Çevremizdeki yada dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde LAİKLİK kurumu yoktur? Hangi mantık eşit haktan bahsederken nasıl olurda dini konularda eşitsizlikten bahsedebilir? Kuran evrensel yasalardan oluşabilir ancak dünyanın hangi ülkesinde pratikte uygulana bilmektedir? Kuran anayasası demokrasiyi işaret ederken hangi kuranla yönetilen ülkelede gerçek anlamda demokrasi vardır? O ülkelerde kadınlar sokağa bile yalnız çıkamazlar... Zaten demokrasi kelimesi de Türkçe değil icat edenler de yunanlılardır... Bölgemizde ancak krallık kurulduğundan demokrasiyi bile bu memlekette tanımlamak zor...

Son olarak yukarıdaki en baştaki yorumu ANAYASA MAHKEMESİ başkanı haşim kılıç yapmış.

güzel ülkemiz yetişmiş insan sıkıntısını gerçekten çekiyor, tüm yurttaşlarımızın eğitim seviyesi sınıf bazında henüz 5-6-7 sınıfa giden bir topluluk gibi... Hangi demokrasi hangi laiklik? Eğitimsiz bir millet olamaz, ondan olsa olsa topluluk yada sürü olur... bu koyun sürüleride dünyanın halen dümdüz olduğuna bile mitinglerde inanır... Bunun somut örneği neresidir?

5 Şubat 2013 Salı

akepe ye sorular

Soru 1: Cumhuriyet tarihinde ilk defa hangi hükümet döneminde Türk askerinin başına çuval geçirilmiştir?

Soru 2: Irak’ta 1,5 milyon Müslüman katledilirken hangi hükümet sessiz kalmış ve ABD askerlerine başarı dilemiştir?

Soru 3: Cumhuriyet tarihinde hangi hükümet zamanında bütün komşularımızla kavgalı hale geldik?

Soru 4: 11 yıl iktidar olup ülkenin hiçbir sorununu çözemeyen parti hangisidir?

Soru 5: Cumhuriyet tarihinde örtülü ödenekten en fazla para harcayan hükümet hangisidir?

Soru 6: Cumhuriyet tarihinde iç ve dış borcu en fazla arttıran hükümet hangisidir?

Soru 7: Cumhuriyet tarihinde en fazla işçi ölümleri hangi hükümet zamanında yaşanmıştır?

Soru 8: Cumhuriyet tarihinde en fazla kadın cinayeti hangi hükümet döneminde işlenmiştir?

Soru 9: Cumhuriyet tarihinde açlıktan ölümler hangi hükümet döneminde yaşanmıştır?

Soru 10: Cumhuriyet tarihinde en fazla gazeteci, öğrenci, sendikacı, bilim insanın, siyasetçi hangi hükümet döneminde cezaevine atılmıştır?

Soru 11: Her türlü beceriksizliğini, başarısızlığını örtmek için sürekli ve düzeysiz bir biçimde muhalefeti suçlayan parti hangisidir?

Soru 12: Cumhuriyet tarihinde hangi hükümet döneminde tutukluluk bir cezaya dönüştürülmüştür?

Soru 13: Cumhuriyet tarihinde en fazla sıcak para hangi hükümet zamanında Türkiye’ye girmiş ve hangi hükümet zamanında ülke bir ithalat cennetine dönüştürülmüştür?

ben sormuyorum, erdoğan toprak yani chp genel başkan yardımcısı soruyor...

2 Şubat 2013 Cumartesi

bülo dan inciler 451548

bülent a. bilmem nerede bilmem ne dersi vermiş, işte bişeyler anlatmış durmuş!!! Gereksiz gereksiz şakalar benzetmelerden sonra:

- Ha bir itirafta da bulunayım. Kalkınmamız çok iyi, ama adaletin biraz da desteğe ihtiyacı var. Adaletin saraylarını yaptık, ama adaletin kendisini biraz arıyoruz, bulmaya çalışıyoruz. Adalet kutup yıldızı gibi, insan yolunu kaybetse, ona bakıp yolunu bulacak. Adalette tam olacak inşallah.

Evet şu çıkarıma ulaşmaya başladım, son günlerde artan asker istifaları son günlerde verilen teröre destek sonra, milletin uyanmasından korkan hükümetçik güçlerinin son siyasi oyunu; tamda SİYASAL İSLAMCILARA göre tamda onlara yakışacak cinsten...

Ne dedi son bir iki gün içinde SİYASAL İSLAMCILARIMIZ?


  • ilker başbuğa terörist diyeni tarih affetmez!!! 
  • bugünde bülent a. adalet arıyoruz!!!


Nasıl oluyor peki, bunlar ne hakla bunlardan bahsedebiliyorlar? Sorumuzun cevabı aslında basit!!! Tüm dünyadaki hemcinslerinin yaptıklarını yapıyorlar ''SİYASAL İSLAMCILIK''. Ne yaptılar bugüne kadar?


  • Adaletsizlikleri çıkaran siz!!!
  • Kutup yıldızlarını tersine çeviren siz!!!
  • Yok eden karalayan siz!!! 
  • Adaleti kendinize göre uydurdunuz, kendi adaletinizi oluşturansınız. Kimini suçlu kimini aklayan sizsiniz.


Bugünde sahip çıkan siz mi olacaksınız? Ama olursunuz sizde haklısınız!!! Bu potansiyeli taşıyan bir millet zamanı geldiğinde terörist başının salıverilmesine de ses çıkarmayacaktır... apo denen itin bugün buralara gelmesinin pkk terörünün bitmez tükenmez son 10 yıldaki yükleşinin tüm sorumlusu kimdir?

SİYASAL İSLAMCILAR

Tüm o davalar tüm o karalama kampanyaları SİYASAL İSLAMCILAR tarafından yani siz hükümetçik güçleri tarafından verildi...
Utanma olurmu?
Olmaz?
Neden?
Çünkü bunlar SİYASAL İSLAMCI

Hava Kuvvetlerinde 80 İstifa

Evet Deniz Kuvvetlerinden sonra şimdi de Hava Kuvvetlerinde istifalar başladı; geç kaldılar bu tepkilerin bu yaptırımların gerisine rejim değişikliği ve amerikan mandacılarının memleketin başına tebelleş olup her türlü hakareti her türlü psikolojik aşağılıklarını ilk yapmaya başladıkları zamanda yapılması gerekliydi... Ordu komutanları Genel Kur.Bşk. ları terörist ilan edilip içeri alındığında birilerinin ses çıkarması gerekliydi... Ancak bu gün akıllarına gelebildi, iş işten geçtikten sonra; hatta ulusumuzun beyninin pekte iyi çalışmadığını çok iyi bilen recep t. daha dün İLKER BAŞBUĞ için TERÖRİST diyenleri TARİHİN affetmeyeceğini şakımıştı... Bu nasıl bir SİYASİ İSLAMCILIKTIR? Aslında recep t. nin takındığı tavırlar ve verdiği mesajlar tamda SİYASAL İSLAMCILARA yakışır nitelikte; tabi bu nasıl bir nitelik ayrı konu.

Bu SİYASAL İSLAMCILAR
israil denen katil ülkecikle düşmandılar;
ancak
her türlü hava savunma sistemlerini kendi ülkelerine yerleştirerek onu korur!!!
ve bu SİYASAL İSLAMCILAR
9 vatandaşını ölüme yollamaktan asla çekinmez; feribotlara her türlü gizli servisin olacaklar hakkında bilgi vermesine rağmen onları durdurmaz, katil israil SİYASAL İSLAMCILARIMIZIN gözlerinin içine baka baka yurttaşlarımızı katleder!!!
Ancak bu katliam SİYASAL İSLAMCILARIMIZIN ekmeklerine yağ sürer... İsrail ile nasıl bir düşmanlık sağlanırsa sağlanır - ancak o arada bir çok ihale gene israil devletçiğine verilir...
Ama SİYASAL İSLAMCILARIMIZ boş durmaz, amerikan israil ortak projeleri dahilinde suriye deki teröristlere yardım eder; bağımsız bir ülkeyi batırmak için elinden gelen her türlü teröristçe yaklaşımdan kendilerini alamaz...
Bu SİYASAL İSLAMCILARIMIZ esad yönetiminde ölen suriyeliler için ağlarken AMERİKANIN IRAKTA Kİ 1.000.000 SİVİLİN HAYATINI KAYBETTİĞİ ortak projelere asla ses çıkarmazlar... Hatta güzide SİYASAL İSLAMCILARIMIZ amerikan işgal kuvvetleri için methiyeler düzer dualar ederler...
Bunlar eski mevzular daha dün SİYASAL İSLAMCILARIMIZDAN kınama beklerken, SİYASAL İSLAMCILIKLARINA yaraşır bir tarzda gene sessiz kaldılar!!!
Katil israil, suriye topraklarını vurdu!!!
Bu nasıl bir din anlayışıdır?
SİYASAL İSLAMCILAR tüm dünyada hem cinsleri gibi burada da işlerini çok iyi yapmaktadırlar...
Cia denen amerikan örgütünün afrikadaki vietnamdaki katliamları darbeleri az çok okuyoruz; buna rağmen bugün başımıza tebelleş olan bu SİYASAL İSLAMCI MÜSVETTELERİNE halen katlanıyoruz...Araştırma yapmak isteyenler için kitap deftere gerek yok; google arama motorunda cia operasyonlarını - katliamlarını araştırmalarını istiyorum... Nereden nereye geldim yazıda, istifa eden tepki gösteren subaylardan memleketi esir alan  SİYASAL İSLAMCI lara, ama nasıl gelmeyeyim? Bunların tek sorumlusu dökülen tüm kanların dökülecek tüm kanların sorumlusu, memleketin bölünmenin eşiğine getiren kim?
SİYASAL İSLAMCILAR dır.

Halil Sezai İsyan

Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman

İlker Başbuğ Teröristtir

recep tayyip efendi, kendi hükümet güçlerine bağlı olan haber türk adlı tv kanalında mübarek ağzından çıkan cümleleri bloğumda flash haber olarak paylaşmak istiyorum.

"İlker Başbuğ'un tutukluluğunu 'terör örgütü mensubu' diyenleri tarih affetmez"
recep t.

Ben ise buradan küçücük halimle dandik ve boktan ne üdüğü belirsiz bu blogcuğumdan naçizhane tarihi sözlerimi söylemek istiyorum:

'' tarih seni zaten çoktan kirli ve pis harfle yazdı; tarih bağımsız kaynaklar tarafından bir dönem kapandıktan sonra adil bir şekilde yazılır... Senin tarihin ise ihanetlerle vurgunlarla karalamalarla anılacak. Evet bugün bunlardan bahsetmek suç! Geniş kitleler tarafından bu görüşler paylaşılmadığı taktirde sorun olmuyor. Gel gör ki sen gene aynı sen!!! ERGENEKON SORUŞTURMASININ SAVCISIYIM - İÇERİDE YATANLAR İSE TECAVÜZCÜ VE TERÖRİST dedin... Tarih bunları nasıl yazacak?'' 
ben.

Bu nasıl bir ahlaksızlıktır, bu nasıl bir yalancılıktır; şimdi yarın ki gazetelerde bu laflar poh pohlanırken; geçmişi unutmayan kayıt altında tutan yazarımız çizerimiz ise recep t. nin ERGENEKON BALYOZ KAFES dalga dümenlerinde takındığı tavırları cayır cayır yazacak... Ayıp bu millete... Yazık.
Ancak milletler hak ettiği gibi yönetilir. Hadisini de unutmayalım. Hak ediyoruz, başımıza bunlar geçiyor...

1 Şubat 2013 Cuma

ertuğrul özkök er ryan mektubu

Zamanın da yandaşlaşmış memleketin bütün kalelerine tershanelerine cephaneliklerine kışlalarına girilmiş işal edilmiş tasfiye edilmiş itibarsızlaştırılmış perişan edilmiş, ciddi ciddi Anayasal Düzen siyasi islamcılar tarafından tehdit edilmiş Cumhuriyet tehlikeye düşmüş... Ulus Devlet anlayışımız tecavüze uğramış - sen ise tüm bunlar olduktan sonra ÇARK etmişşin!!! Senin yanında bu işleri gazeteciliği yazarlığı öğrenenler 10 sene önce fark etmiş... İşlerinden atılmışlar isimleri çıkarılmış... Bugün ÇARK ettin sen... Utanmadan böbürlene böbürlene HASDAL zulumhanesinden mektup aldım demiş HAİN SATILMIŞ... Sanki silivri hasdal zulumhanelerin den  ilk defa bu gerizekalıya mektup yazılmış gibi ortaya atlamış...
O fetullah (F) tipi zulumhaneleri içinden onlarca yüzlerce mektup yollandı VATAN SEVER GAZETECİ VE YAZARLARA... ZULUMHANE İÇLERİNDEN ONLARCA KİTAP YAZILDI,YAYINLANDI... SEN HANGİ KİTABI KÖŞENDE TANITTIN? TANITMADIN SEN ANCA GİDER ŞARAP TANITIRSIN... Yazık bu memleketin haline...
okumak isteyenler için
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22494074.asp?yazarid=10

al bak itibarsızlaştırma nerede başlar?
seçilen fotoğrafta başlar! o kadar görsel içinden seçe seçe bende bunu seçtim ağzın bi karış açık!!! tıpkı samanyolu haberin web sitesi gibi... Sen zamanında kimlerle anlaştın, ne onlar için bir değerin var nede bizim için... Bir gün gelir de bu siyasi islamcılar giderse merak ediyormusun sen ne olursun diye? Çünkü bu ülke deki politik insanlar 10 yılda çok şey öğrendi... Hepinizin sayesinde çok şey öğrendik.

ertuğrul özkök denen şahıs ise ayrıca mavi kanlıymış... asilzade yani.. bu saçmalığını da başka bir bloglamada...