2 Şubat 2013 Cumartesi

Hava Kuvvetlerinde 80 İstifa

Evet Deniz Kuvvetlerinden sonra şimdi de Hava Kuvvetlerinde istifalar başladı; geç kaldılar bu tepkilerin bu yaptırımların gerisine rejim değişikliği ve amerikan mandacılarının memleketin başına tebelleş olup her türlü hakareti her türlü psikolojik aşağılıklarını ilk yapmaya başladıkları zamanda yapılması gerekliydi... Ordu komutanları Genel Kur.Bşk. ları terörist ilan edilip içeri alındığında birilerinin ses çıkarması gerekliydi... Ancak bu gün akıllarına gelebildi, iş işten geçtikten sonra; hatta ulusumuzun beyninin pekte iyi çalışmadığını çok iyi bilen recep t. daha dün İLKER BAŞBUĞ için TERÖRİST diyenleri TARİHİN affetmeyeceğini şakımıştı... Bu nasıl bir SİYASİ İSLAMCILIKTIR? Aslında recep t. nin takındığı tavırlar ve verdiği mesajlar tamda SİYASAL İSLAMCILARA yakışır nitelikte; tabi bu nasıl bir nitelik ayrı konu.

Bu SİYASAL İSLAMCILAR
israil denen katil ülkecikle düşmandılar;
ancak
her türlü hava savunma sistemlerini kendi ülkelerine yerleştirerek onu korur!!!
ve bu SİYASAL İSLAMCILAR
9 vatandaşını ölüme yollamaktan asla çekinmez; feribotlara her türlü gizli servisin olacaklar hakkında bilgi vermesine rağmen onları durdurmaz, katil israil SİYASAL İSLAMCILARIMIZIN gözlerinin içine baka baka yurttaşlarımızı katleder!!!
Ancak bu katliam SİYASAL İSLAMCILARIMIZIN ekmeklerine yağ sürer... İsrail ile nasıl bir düşmanlık sağlanırsa sağlanır - ancak o arada bir çok ihale gene israil devletçiğine verilir...
Ama SİYASAL İSLAMCILARIMIZ boş durmaz, amerikan israil ortak projeleri dahilinde suriye deki teröristlere yardım eder; bağımsız bir ülkeyi batırmak için elinden gelen her türlü teröristçe yaklaşımdan kendilerini alamaz...
Bu SİYASAL İSLAMCILARIMIZ esad yönetiminde ölen suriyeliler için ağlarken AMERİKANIN IRAKTA Kİ 1.000.000 SİVİLİN HAYATINI KAYBETTİĞİ ortak projelere asla ses çıkarmazlar... Hatta güzide SİYASAL İSLAMCILARIMIZ amerikan işgal kuvvetleri için methiyeler düzer dualar ederler...
Bunlar eski mevzular daha dün SİYASAL İSLAMCILARIMIZDAN kınama beklerken, SİYASAL İSLAMCILIKLARINA yaraşır bir tarzda gene sessiz kaldılar!!!
Katil israil, suriye topraklarını vurdu!!!
Bu nasıl bir din anlayışıdır?
SİYASAL İSLAMCILAR tüm dünyada hem cinsleri gibi burada da işlerini çok iyi yapmaktadırlar...
Cia denen amerikan örgütünün afrikadaki vietnamdaki katliamları darbeleri az çok okuyoruz; buna rağmen bugün başımıza tebelleş olan bu SİYASAL İSLAMCI MÜSVETTELERİNE halen katlanıyoruz...Araştırma yapmak isteyenler için kitap deftere gerek yok; google arama motorunda cia operasyonlarını - katliamlarını araştırmalarını istiyorum... Nereden nereye geldim yazıda, istifa eden tepki gösteren subaylardan memleketi esir alan  SİYASAL İSLAMCI lara, ama nasıl gelmeyeyim? Bunların tek sorumlusu dökülen tüm kanların dökülecek tüm kanların sorumlusu, memleketin bölünmenin eşiğine getiren kim?
SİYASAL İSLAMCILAR dır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.