2 Şubat 2013 Cumartesi

bülo dan inciler 451548

bülent a. bilmem nerede bilmem ne dersi vermiş, işte bişeyler anlatmış durmuş!!! Gereksiz gereksiz şakalar benzetmelerden sonra:

- Ha bir itirafta da bulunayım. Kalkınmamız çok iyi, ama adaletin biraz da desteğe ihtiyacı var. Adaletin saraylarını yaptık, ama adaletin kendisini biraz arıyoruz, bulmaya çalışıyoruz. Adalet kutup yıldızı gibi, insan yolunu kaybetse, ona bakıp yolunu bulacak. Adalette tam olacak inşallah.

Evet şu çıkarıma ulaşmaya başladım, son günlerde artan asker istifaları son günlerde verilen teröre destek sonra, milletin uyanmasından korkan hükümetçik güçlerinin son siyasi oyunu; tamda SİYASAL İSLAMCILARA göre tamda onlara yakışacak cinsten...

Ne dedi son bir iki gün içinde SİYASAL İSLAMCILARIMIZ?


  • ilker başbuğa terörist diyeni tarih affetmez!!! 
  • bugünde bülent a. adalet arıyoruz!!!


Nasıl oluyor peki, bunlar ne hakla bunlardan bahsedebiliyorlar? Sorumuzun cevabı aslında basit!!! Tüm dünyadaki hemcinslerinin yaptıklarını yapıyorlar ''SİYASAL İSLAMCILIK''. Ne yaptılar bugüne kadar?


  • Adaletsizlikleri çıkaran siz!!!
  • Kutup yıldızlarını tersine çeviren siz!!!
  • Yok eden karalayan siz!!! 
  • Adaleti kendinize göre uydurdunuz, kendi adaletinizi oluşturansınız. Kimini suçlu kimini aklayan sizsiniz.


Bugünde sahip çıkan siz mi olacaksınız? Ama olursunuz sizde haklısınız!!! Bu potansiyeli taşıyan bir millet zamanı geldiğinde terörist başının salıverilmesine de ses çıkarmayacaktır... apo denen itin bugün buralara gelmesinin pkk terörünün bitmez tükenmez son 10 yıldaki yükleşinin tüm sorumlusu kimdir?

SİYASAL İSLAMCILAR

Tüm o davalar tüm o karalama kampanyaları SİYASAL İSLAMCILAR tarafından yani siz hükümetçik güçleri tarafından verildi...
Utanma olurmu?
Olmaz?
Neden?
Çünkü bunlar SİYASAL İSLAMCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.