24 Mart 2017 Cuma

Meryem Uzerli Kırbaçlansın Kampanyası Başlatıyorum


Saygı değer sinema büyüğümüz ve dünyaca ünlü sıtarımız kanuni sultan süleymanın müstakbel zevceleri hürrem yani meryem uzerli sudi ( böyle yazacam) arabistanda kendi adını taşıyan çinde imal edilmiş (olayı dramatize edeceğim - :) ) konteynırlarla arabistanda satılacak.... La yeter! 

İrfan Demirci Tecavüze Uğradı


Süper demokratik hatta manyak demokratik çağdaş ilerici milliyetçi hükümetimizin nasıl kinci olduğunu galaktik liderimizin kindar nesiller yetiştireceğiz sözlerinden hatta harika akılda kalıcı yorumundan bilmekteyiz.

Eleştirilmeyi bir türlü kendilerine yediremeyen kendilerini Allah tarafından koyunlara çobanlık, çomarların başına yönetici olarak gönderildiklerini düşündüklerinden kimsenin ağzını açtırmıyorlar.

Peki konuya ne ara gireceğim?

Uçaklarda Laptop Yasaklandı


Süper dışişleri bakanımızın geçen gün dünyaya o yada bu şekilde yani bir şekilde islamcı terörist pompalayan 3-5 eşkiya ülke içerisine dahil eden amerikaya ateş püskürerek evlere şenlik süper akıllar verdi.

13 yılda herşeyi mükemmel ötesi yaptıklarından tüm dünya bizi kıskanır olduğundan akepe li üstün yetenekli süper dış politika uzmanımız 2000 yıllık devlet geleneğine sahip 700 yıllık devlet kurabilmiş bu ülkenin terörist ülkelerle aynı listeye dahil edilmesini gene akepe tarzında yorumlamış gene %51 e yönelik besleyici büyütücü açıklamalarda bulunmuş. 

Çok uzattım bu kısmı. Farkındayım. Sonra düzenlemem de. Neyse. Yazının devamında benimde müthiş sitratecik derinliği olan karşı cevabımı bulabilirsiniz.