24 Mart 2017 Cuma

Uçaklarda Laptop Yasaklandı


Süper dışişleri bakanımızın geçen gün dünyaya o yada bu şekilde yani bir şekilde islamcı terörist pompalayan 3-5 eşkiya ülke içerisine dahil eden amerikaya ateş püskürerek evlere şenlik süper akıllar verdi.

13 yılda herşeyi mükemmel ötesi yaptıklarından tüm dünya bizi kıskanır olduğundan akepe li üstün yetenekli süper dış politika uzmanımız 2000 yıllık devlet geleneğine sahip 700 yıllık devlet kurabilmiş bu ülkenin terörist ülkelerle aynı listeye dahil edilmesini gene akepe tarzında yorumlamış gene %51 e yönelik besleyici büyütücü açıklamalarda bulunmuş. 

Çok uzattım bu kısmı. Farkındayım. Sonra düzenlemem de. Neyse. Yazının devamında benimde müthiş sitratecik derinliği olan karşı cevabımı bulabilirsiniz.


Bir endişe varsa güvenlikle ilgili birimlerimiz bir araya gelip tedbirleri almamız lazım. Yasaklamalarla bu iş olmaz. Bir DEAŞ teröristi herhangi bir yerden binebilir. Önemli olan, onların bindiği yerlerde gerekli tedbirleri alabilmektir.


Demiş ki aslında: işidçi terörist uçağa her yerden binebilir! Yasaklamalarla bu iş olmaz herkes otursun güvenlik tedbirlerini alsın vs vs. Demiş! Bence manyak ötesi sallamış arkadaş!
1- Yasaklamalarla çözüm olmaz demiş.
2- Tedbirden bahsetmiş.

Arkadaş sanki bu memlekette tüm tedbirleri almış.... Neyse burada ki durum şudur: abd Türkiyeyi 6. sınıf terörist fabrikasına benzeterek bizi somali yemen gibi süper gelişmiş ülkelerle bir tutmuştur. Demiştir ki bu türkiyeden gelen yolcular potansiyel teröristtir! laptoplarında bomba taşıyabilirler! 

Diyeceksiniz ki arkadaş yazının resmi neeeee konunun içeriği neeee!

Cevaben: blog benim aq. İstediğim görseli gömerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.