23 Ağustos 2012 Perşembe

ARTUR DUBROVSKIS


Kendi çekimlerimi yayınlayıp hem içimdeki diğer beni memnun ediyorum hemde bloglamış olup gene içimdeki diğer beni memnun ediyorum... Fakat şu portre çekimini internette bulduktan sonra bu işleri boşu boşuna yaptığımızı düşünüyorum... Neyse...

20 Ağustos 2012 Pazartesi

Hakkari Elden Çıkmadı



recep geçen günlerde osman paşa nın hakkari-şırnak bizden elden çıkmış lafına çok sinirlenmişti... Hatta öyle sinir şitress yapmıştıki osman pamukoğlu paşayı terörist vs ilan etmekten teröre yardım yataklık ettiğini  ilan etmekten kendini alıkoyamamıştı...

Yahu soruyorum, içişleri bakanı naim efendi hakkari ''ilimize'' ziyarette bulunmuştu; sonrası malum... Neyse! Şunu merak ediyorum eğer şırnak - hakkari vb. ''illerimiz'' elden çıkmamış ise yukarıdaki resimde yer alan elleri otomatik silahlarla donatılmış özel harekatçılar tim ler vs ne için? Çatılarda konuşlandırılan keskin nişancı arkadaşlar ne için? Yada yapılacak ziyaretler neden gizli tutulmakta? Neden etraflarında vatandaştan fazla polis özel tim bulunmakta??? Tek soru sormaya yeltendim fakat dayanamadım!

Unutmadan geçen sene siper de başlarını eğip dağları izlediklerini unutanlar için fotoğraf eklemiyorum...

Yahu Atatürk Malatyalımı?

Efendim Atatürk malatyalıymış! Holivud filmlerine konu olacak tarzda hemde...

radikal gazetesi denen çaputun sözde gazetenin sözde yazarı:

”Mustafa Kemal, Malatya Akçadağ’da doğdu. Ailesi Çakıroğulları diye biliniyor. Babası Mamo lakaplı Mehmet Reşat Bey. Türkmen kökenli, Teşkilat-ı Mahsusa üyesi. Annesi Ayşe Hanım. Akçadağ’da çiftlikleri var. Halası Zübeyde Hanım, çeteler tarafından kaçırılıp, bir süre alıkonuyor. Aile, laf-söz olmasın diye O’nu çiftliklerinde çalışan Ali Rıza Efendi ile evlendirip, Selanik’e gönderiyor. Atatürk 5 yaşındayken babası, çeteler tarafından şehit ediliyor. Ayşe Hanım, oğlunu alıp Selanik’e gidiyor.O da vefat edince Ali Rıza Bey ve Zübeyde Hanım, küçük Mustafa’yı nüfusuna geçiriyor.” Hepsi bu kadar değil. Devamı da var. “ Atatürk , 1931 yılında Malatya ’ya gidince aileyi belediye hoparlöründen anons ettirmiş. Daha sonra da maaş bağlatmış. Atatürk ’ün abisi Ömer de cephede şehit olunca maaş çocuklarına geçmiş. Halen de ödenmeye devam ediyormuş…”

Olabilirmi?
Belki!!! Hatta neden olmasın???
Ancak neyi değiştirecek??? Hatta yukarıdaki yazılanlar da teşkilatı mahsusa babası şehid abisi şehid, mevcut bildiklerimizden çok çok çok daha iyi bir dönem den bahsedilmekte... Fakat radikal gazetesi gibi egemenlerin yerli-yabancı işbirlikçilerinin yaptığı yapacağı her hareket hainliktir!

19 Ağustos 2012 Pazar

Neyi Ördün Ben Ördüm


Savas Zurnaci (Çorlulu Savaş) ile klarnetci

Memleketin hali durumu ortada; son bir kaç haftadır terörle yatıp terörle kalkıyoruz, zaten yolsuzluğa hırsızlığa egemenlerin yerli işbirlikçiliklerine karşı alıştığımızdan fazla sorun etmiyoruz... Fakat teröre karşı daha tam alışamadık... Biliyoruz son bir hafta içinde pkk piçleri atağa kalktılar mebus kaçırdılar bir diğer mebuslarla kucaklaştılar; karakollar basıldı birkaç mehmet şehit verdik... Gündem akepe iktidarının istemediği şekilde gitmekte...

Fakat çok beyinli akepe iktidar güçleri gündemi değiştirmek adına olacak recep efendilerinin ağzından NEYİ ÇELİK AĞLARLA ÖRDÜN, BİZ ÖRÜYORUZ ÇELİK AĞLARLA... gibilerinden laflar dökülü verdi... Nefret gene kol gezmekte!!!

Aslında amaç belli!

Gündemi değiştirmek! Atatürk kavgası üzerinden artan terör olaylarını kapatmak göstermemek... Fakat bu çok beyinli akepe iktidar güçlerinin unuttuğu bir nokta vardı!

NEYİ ÖRDÜN, BİZ ÖRÜYORUZ - yalanına karşı çıkacak zaten bir elin parmakları kadar gazeteci - yorumcu - yazar - çizer bulunmakta... Anlayacağımız çete güçlerinin bu sefer oyunu kendi elinde patladı... Aynı teröre verdikleri destek gibi!

Görüşen şerefsizdir demişti ya recep efendi... sonra da kabul etmişti... Bilemiyorum!!!

Siz memleketi çelik ağlarlamı sarıyorsunuz yoksa yurdumuzu çelik ağlarlamı işgal ettirip kafamıza çuvallar geçirtip uluslar arası sularda vatandaşlarımızı öldürtüyorsunuz, bilinmez...

Son olarak blog olaylarımla fazla ilgilenemediğimi biliyorum recep efendiye sinirleri bozulanlar için çorlulu savaştan yukarıda ki videoyu izlemesini - lerini tavsiye ediyorum.

5 Ağustos 2012 Pazar

Casus Filan

Politika Siyaset Memleketin durumu ile bu ara blogda fazla uğraşmıyorum... Hem zamanım pek müsait değil hemde bilgisayar ve internetsizlik durumlarına karşı bağışıklığımı güçlendirmeye çalışıyorum... Oldum olasıda kendi çapımda dikkat dağılıklığı sorunları yaşamışımdır yaşamasına fakat yukarıdaki giriş gelişme hatta sonuç kısımlarına uygun olmayan son bilgilendirmenin yapılış açısını gerçekten beğenmedim.........

Casus Filan

Hani, pırıl pırıl subaylarımıza “casus” denildi de, aylarca hapis yatırılıp, kariyerleri, terfileri, hayatları kaydırıldıktan sonra “casus” olmadıkları anlaşıldı ya...

Basın camiasında bile tanınmayan, geçmişi meçhul “eleman”ın biri, “eleman gazete” tarafından “köşe yazarı” yapılır. “Kim bu lavuk?” diye merak etmeyen... Her köşe yazarını gazeteci zanneden ahalinin nazarında “önemli” hale getirilir.

Bilahare, bu “önemli” köşe yazarı bi makale döşenir, “Ay’da petrol var” der. Bu bilgiyi, çok güvenilir belgelere sahip ama, kimliğini açıklamayacağı “gizli bi tanık”tan aldığını belirtir. Eleman’ı köşe yazarı yapan gazete, makaleyi derhal manşete çeker: “Ay’da petrol bulundu!”