10 Temmuz 2012 Salı

Metro Kağıthane Rezaletleri Serileri

Metro Kağıthane ye yolumuz düştü... Colombia ayakkabılarım eskidiğinden yenilerine ihtiyaç duyduğumdan Metro Kağıthane mağazasına yolumuz düştü, keşke hiç düşmeseydi de pazartesi metro da başımıza gelenler hiç yaşanmasaydı... Şirket alman! Fakat yapısında üstün alaman teknolojisinden vs eser yok!

1- 169 lira değerindeki ayakkabılar birbirlerine plastik kelepçeler ile bağlanmış, arkadaş biz bunları denemek istiyoruz plastik kelepçeleri söksek denesek isteğimiz reddedildi... Zaten ayakkabılar raflara kutulu olarak terk edilmiş vaziyette ayakkabı bulmak için kutuları kendiniz parçalamak zorundasınız...


2- Nikon standındaki tüm ürünlerin bataryaları dslr makinelerde ise lensler sökük durumda, neden sorumuza ise hırsızlık bahane edildi... Hadi geçtik lensler için ayrı bağlantı akıllarına gelmemiş onuda aştık fazla eleman çalıştırmadıklarından hırsızlığın önüne geçilemiyor vs vs... Peki aşağıdaki nikon standının fotoğrafını çekerken stand eşkiyasının önümüze atlayıp;


-fotoğraf çekmek yasak!!!
-neden?
-güvenlik dolayısiyle!!!
-neden?
-güvenliği çağırıcam!!!
- abi burayı hemen terk edelim
konuşmamızın cereyan etmesinden sonra, mağaza müdürünün şirket domainli mail adresini almak istedik! Güvenlik veremeyeceğini söyledi! Usanmadık müşteri hizmetlerine gittik iki bayan arkadaş yardımcı olmaya çalıştılar şikayet etmek istediğimizi belirttik o arkadaşlarda mağaza müdürünü buldular! Mağaza müdürü ise yanımıza kadar geldi... Şikayetlerimizi belirttik!!!

Koskoca metroda sanıyorum görevini tek yapan kişi mağaza müdürü ve müşteri hizmetlerinde duran bayan arkadaşlar; gerisinin tamamını siktir edip yerlerine sokaktan başka adamlar yerleştirilse ilk gün bile sorun çıkmaz!!!
Not: Birdaha asla metro kağıthaneye gitmeyeceğim ayrı mevzu!
Not2: mağaza müdürünün çay içmeye davet etmesi ise şukulamaya değerdi.
Not3: metni oricinal bırakıyorum ilk okuduğumda edebi metnin edepsiz olduğunu gördüm. Bırakalım devrik cümleler kurulmaya anlamsız kelimeler yazmaya devam edilsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.