23 Aralık 2014 Salı

fetullah recep ve göt kılları


Geçen sene 17 aralık olaylarının patlamasından 1 seneden fazla zaman geçti gitti, paralel terör örgütü ilan edilen feto ve çetesi için yakalama kararı kırmızı bülten olaylarına dahi girildi... Yolsuzluk yolsuzluktur suçtur, izinsiz dinlemeler suçtur! Ancak tüm dünya gördü ve anladı ki recep ve partisi hırsızlığın yolsuzluğun odak noktasıdır. Bakanların servetlerinin artışı recepin çocuklarının servetlerinin artışı ortadadır... Bu servet artışlarında bilimsel çalışmalar yeni icatlar dünyanın seyrini değiştiren bir takım olaylar gerçekleşmeden artışların tek açıklaması ranttır yolsuzluktur!

İktidar son 5-6 yıldır her kafası bozulduğunda ihtilal - darbe - suikast vb. inandırıcı olmayan argümanlar kullanarak seçmeni ki biz onlara kusura bakmasınlar göt kılları diyoruz kandırmaya devam etmiştir. Devlet tv. lerinin kendi havuz medyalarının linç kampanyaları manüpülasyon ( yanlış ama beğendim ) taktikleri millete ağır darbeler indirmiş kendi keselerini doldurmuşlar biat edenleri zengin ederken, etmeyenlerin üzerlerini çizmiştir.

Bunların içinde yazarlardan tiyatro oyuncularına kadar her sınıftan her düşünce sisteminden insan zarar görmüştür, kimileri sinmiş korkmuş pes etmiş kimileri yollarına daha sert olarak devam etmiştir.

Not: ne olursa olsun devletin yönetildiği odalara girilmesi dinlenilmesi hatta başbakanın bir hayale göre yatak odasının dahi videoya alınmasının açıklanabilinir hiçbir yanı yoktur. Evet suçtur bir yerde ihanettir ancak bu kadroları buralara dolduran öncesinde ergenekon balyoz askeri casusluk vb. aslı astarı olmayan saçmalıklarla kişileri kurumları yıpratan halkın önünde küçülten operasyonları aynı usullerle gerçekleştiren bu ihanet şebekelerini oralara yerleştiren gene recep ve partisidir. Gücü otoriteyi parayı bir yerde paylaşamadıklarından ve en temelinde siyasal islamcı olduklarından bu iki ekip karşı karşıya gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.